sreda, 31. marec 2010

Slovenci

Mene pa zanima nekaj kot poslednjo Slovenko…


Ste naredili politično-gospodarsko krizo v Evropi, ali prihaja iz Amerike ?

Od kje prihajajo ogromni primanjkljaji ? Kot ve vsak podjetnik, bilanca je bilanca. Številka je številka.

Proračun je proračun! Poznate v vladi računovodske trike za skrivanje dolga ? Konkretno me zanima koko so prikazane napake vladajočih ? Napake socialnih zavodov ? Napake šolstva ? Izrabljanje finančnih instrumentov pri uravnavanju gospodarstva oz. politike ? Kot poslednja Slovenka imam občutek, da ko nekdo tako diktaturno vodo gospodarstvo težko obvlada Svet. Ni takega junaka v naši vladi. Gre pa za igrico z življenji Slovencev. Politični napad na Slovenski narod ?

Dragi Slovenci… Čas bo prinesel svoje. Prihaja dan neizbežnih kalkulacij. Potem bomo kot poslednja Slovenka poslušala na naši TV da so se izgubili v številkah računovodstva, knjigovodstva, statistiki…..

Naše blagajnice, oz. bazeni so prazni. Ostali so polni dokumentarnih nepravilnosti. Gre za magijo računovodstva ? Mogoče minister za šolstvo že razmišlja o novem predmetu na fakultetah? Mislim da bil zanimiv za vsa področja šolstva, nekaj osnov bi lahko otroke učili že v vrtcu….

Novi zakoni o zdravstvu ? To so samo hitri streli v roko. Kako dobiti nov denar ? Nesreča politikov in bolezen javnega dolga se ne bo tako pozdravila. Mogoče bi vlada izdala knjigo o politični krizi v svetopisemski razsežnosti. Za svoje ljudstvo – Slovence. Slovenci to je vpliv na vaše premoženje, in gre za vožnjo kraje do neba visoko.

Zaupali smo vladajočim !!! Dali smo jim svoje bogastvo. Dali smo jim priložnost to oplemenititi. Kje sto tista varovala vladajočih ki so zakonsko predpisana po ustavi ???

Nova kriza javni dolg LOVEC ? Ste že vpisani v ELITE klub vladajočih ? Mislim da bo tudi ustava prilagojena njihovim novim bazenom za lastne potrebe, če boste Slovenci to samo gledali ?! Kje ste Slovenci ?

Vlagatelj ki ima najboljše vire za zaznavanje vnaprej in informacije najboljših vlaganj, oz. načinov, da deaktivira javna sredstva, je danes nova ideja priložnosti! Gre za strategijo obetavnega načina izkoriščanja ne posameznika, ampak družbe nasploh, ker gre tudi za potrebe večjih riti. Imate eno samo tržno nišo in ni kje zgrešiti okna, edinega izhoda…iz krize ! Kanček filozofije politika in uspeli boste, oz. ste. Tudi riziko ni velik, ker skupni donos javnega kapitala ni več pomemben. Gre za osebni kapital posameznika, imaš moč, dobiš lepo ženo (četudi ni pametna), edina vaša skrb ostane TI ZA VEDNO in storitev VEČNA renta !!!

Poskrbeti morate samo za nekaj : večno članstvo v VLADI !!!!

KO DOBITE KLJUČ KRALJEVSTVA IMATE VSE NA DOSEGU ROKE, PRAVICO KI SI JO VZAMETE!

PRSI Slovenske matere…? Kriza mleka ? Ne glede na pomanjkanje…, ko so banke ostale brez kreditov za ljudi, ko so zavarovalnice ostale brez zavarovanj za ljudi….Slovenci imamo ASE fuzbalerje, ki bodo brcali žogico….zagotovo bo strel ekonomskih zakonitosti šel naprej, rabili pa bi prosti strel gospodarstva. Vlada mora odstopiti ali sprostiti trg na vseh področjih. Svoje delo mora opraviti z 10 % zaposlenih in znižati stroške dela. Razmerje delavec vladajoči naj bo 1 : 3. Za čas krize je to edino sprejemljivo za preživetje. Upate ?

Čas je za igro obrambe !!! Slovenci kje ste ? Sprejemanje ukrepov za pomoč zaščite Slovenca in osebnega premoženja. Če vam ostane premoženje, če vlada neha s svojim umetelnim poseganje v visoke stroške prebivalca Slovenije, boste imeli moč. Če nič drugega, živeli boste.

Ste verniki v VLADO ? Ponavljajo se iste napake!

Naj se umakne današnja vlada spodbud, naj se umakne bivša vlada grehov….

Slovenci postavimo novo VLADO !!!

ALI pa zgradimo URGENCO pomoči Slovencu !!!

PREPIRANJE PARTIZANOV POLITIKOV ??? Mandatni cikli, koraki nazaj.

Slovenci okrepite svoj CAPITAL MANAGMENT. Premoženje ! Zaščitite ga v turbulenci vladajočih nepravilnosti. Prežijo na vas.

Gospod predsednik… SREČA LJUDI JE VZPON IN PADEC Z GOSPODARSTVOM !!!

Sporočilo TRGA je jasno in glasno: gospodarstvo potrebujemo ali vas bomo prisilili da ga imamo!

Čeprav me ne zanima politika, moram priznati, da politični dejavniki vplivajo na Slovenca. Vlada vpliva na vse. Zdravstvo ? To je prva skrb drži. Cene so določene in tudi kupci, prodajalci. Trg pa je kljub vsemu nepredvidljiv. Tudi v zdravstvu. Presenečenja so možna! Trendi navzgor ? Moja začetna analiza je že pokazala močen zagon cen zdravil. Obstaja način da se zaščitimo Slovenci pred tem ?

Na žalost ga ni. Ni rešitve. Gre za politično tveganje in riziko nosi Slovenec. Brez tveganja ne bilo nagrade. Lahko pa zmanjšamo možnost poškodb. He he he….

Kot poslednja Slovenka več ne nosim vseh JAJC v isti košari.

Vse kar dobivam je DOLG in OBLJUBE socialne blaginje.

Od tega ne morem živeti.

POSLEDNJA SLOVENKA

Ni komentarjev: