torek, 16. marec 2010

BREZPRAVNA DRŽAVA SLOVENIJA

BREZPRAVNA DRŽAVA SLOVENIJA

Sem poslednja Slovenka? Skrbi me za vas Slovenci! Kje pa ste? Verjetno doma, upokojeni, vsi ostali ste zaposleni v javni upravi, društvu pod zvezo, agenciji v agenciji države…

V pravni državi so sodili kužkom s sodbo v imenu ljudstva z oprostilno sodbo.
V pravni državi so sodili kužkom s smrtno sodbo v imenu ljudstva s smrtjo.

VZELA SEM PRIMER KUŽEK, KER ME RESNIČNO SKRBI PRIMER SLOVENEC.
RESNIČNO ME ZMRAZI KO POMISLIM DA TI ISTI SODIJO MENI POSLEDNJI SLOVENKI.

Vem da je sodstvo, odvetništvo precej bolje plačano kot v časih dr. Franceta Prešerna. Ali je sploh potrebno v današnjem času? Postali so sami sebi namen, delajo sami zase, delajo po občutku in zlasti delajo napake in namesto pravice je kaj hitro krivica. Imajo pa moč in ta moč se uporabi, zlorabi in Slovenec izginja iz pravnega območja Slovenije.

Kako naj sodim SODSTVU? Poslednja Slovenka!

Moji Slovenci, nobenemu ni zagotovljeno mirno življenje do smrti. Tudi vsem JAVNIM ni in prišel bo čas maščevanja. Pustite se presenetiti!
Rada imam brezskrben spanec, zaspi utrujenost, nervoza, bolečina. Ves ta čas naj delajo moji izvoljeni, naj postajajo utrujeni in naj dajo svoje življenje za Slovenijo, ki ji služijo.

Nihče me ne vpraša, če ga potrebujem. Nihče ni jasen in nihče nima nobene obveznosti. Nihče nima zakona za Slovenca. Nihče ne razmišlja o Slovencu ko dela za Slovenca.

Ne vemo kdo pije kdo plača, plačamo pa Slovenci. Statistika kaže na rast plače zaposlenega, seveda je največja rast plače posledično v javni upravi, ki ne meri produktivnosti in dodanega dela, zmanjšuje stroške na račun javnega denarja in elektronskega poslovanje in ima možnost prelivanja vode v kozarčke.

Za moje pojme gre za norost od norosti. Pa še ni konca. Celo mislijo da dobro delajo in res moraš biti nespameten da ne vidiš da si nespameten. Namesto enega tanka damo za plače javnim uslužbencem. Polovimo več pri civilnem in damo v JAVNO.

DOBRO DELO VLADAJOČIH PO ZAKONU IN V IMENU SLOVENSKEGA NARODA. VSAJ NEKJE NI VPLIVA GOSPODARSKE KRIZE…BO PA KRIZA IN BITKA ZA ŽIVLJENJE VIŠJEGA SLOJA SLOVENSKEGA NARODA – VLADAJOČEGA RAZREDA KI JE POZABIL SVOJE POSLANSTVO SLOVENSKEGA NARODA.

Siva trgovina VOLJENIH VLADARJEN pobira svoj davek. Davek pa bomo plačali Slovenci. Sivi trgovci VOLJENIH VLADARJEV imajo vse v svojih rokah. Imajo ZAKON v imenu ljudstva. Mahajo z našim orožjem, in izrabljajo položaja vladarjev. Imajo naše skrinjice in sproti jih polnijo ker imajo orodje, od lopate, metle, sesalnika, banke, vrtca, šole, zdravstva, društva, agencije…segajo v vsak kot lokalnega.

Moji Slovenci, dober zakon je za pobiranje Slovencu. Dobro je sodelovanje vseh vladajočih in celo na nivoju lokalnega resnično dobro sodelujejo in pobirajo Slovencu.

ALI OBSTAJA ENA SAMA DOBRINA, KI JO DOBI SLOVENEC NE DA BI JO DAL SLOVENEC ? ALI JE ENO SAMO PLEMENITO DEJANJE VLADAJOČIH, DA BI BIL PRISLUŽEN DENAR ZA SLOVENCA IN BI POLNILI BLAGAJNO DA TO NI NA RAČUN SLOVENCA? ALI JE VSAJ EN ZAKON NAPISAN TAKO, DA NI DVOUMEN ZA SLOVENCA IN ISTOČASNO ZA VLADAJOČEGA?

NE OBSTAJA NIČ NESPORNEGA. EDINO NOŽ IN KRI V ROKAH SLOVENCA.
ČE NIMA SLOVENEC PRAVICE SI JO MORA VZETI. PRAVICE V ROKE SLOVENCA. Žalostno, bitko za Slovenca bijejo kužki.

LJUBA DRŽAVA SLOVENIJE, VPRAŠAJTE ME…

Kaj potrebujem danes? Zaposlitev ali zakon o pokrajini ???
Kaj bom jedla danes? Kruh ali mi bodo dali prijatelji ki so mi vzeli biro…VLADAJOČI VLADARJI ???
Kaj bom jutri? Umrla ali dobila elektronsko zdravstveno kartico za moj denar ???
NIHČE NE POSLUŠA KRIKOV LJUDI, LJUDJE PA ČAKAJO…
KAKO KOGA ZDRAMITI KO PA NI NIKOGAR. POSLUŠAJO SAMI SEBE.
Kam dajete moj denar ? Ne dajete ničesar iz svojega žepa. Kako upate? PREVEČ VAS JE, DA BI RAZUMELI DA SEM JAZ SAMO ENA, EDINA IN…

POSLEDNJA SLOVENKA

Ni komentarjev: