torek, 9. marec 2010

Dovolj

http://www.ecb.int/stats/prices/hicp/html/hicp_coicop_anr_index.en.html


Imamo zelo dobro makroekonomijo. Tudi sami kazalci EUROSTATA so precej konstantni.

Nimamo se česa bati. Edina bojazen bi lahko bila, če so podatki prikazani napačno. Mogoče pa vendarle znamo seštevati in odštevati in delati ažurirano ob vsej tej informacijski tehnologiji.

Ni pa mi jasno, zakaj se v zadnjem času pregreva ljudstvo, če delamo tako zelo konstantno uspešno. Ne vem zakaj se pogovarjamo o prodajah narodnega bogastva. Ne razumem tudi, zakaj govorimo o zniževanju stroškov če smo tako zelo konstantni. To prelivanje sektorsko najbolje obvladuje naše vodstvo.

Torej se jim prepustite ljudje in ne glejte tako črnogledo na vašo prihodnost. Pač potrošnja ljudi je nujno potrebna na trgu Slovenije. Ste edini resni konstantni potrošnik in nikar ne varčujte. Le zakaj bi. Konstanta se bo nadaljevala. Dovolj je spreminjanje ustave, dovolj je prirejanje indikatorjev, dovolj je vzeti tam se da vzeti in razpolagati s tem tam kjer je potrebno.

Največja bojazen ta moment je izguba delovnega mesta v shemi NAŠEGA VLADAJOČEGA RAZREDA. OSTAVLJANJE ni potrebno ker gre več ali manj za ENDEMITE vladajočega razreda. VAROVANJE je večje od varovanja človeške ribice v Postonjski jami. Torej nihče nam jih ne bo odnesel iz DELOVNEGA OKOLJA. FOSILI sodobnega časa. Dodamo nekaj stolov in je stvar rešena.

TOREJ LJUDJE SLOVENCI. POTREBNI STE EDINO TOLIKO, da ste v številki prebivalstva.

Ustanavljate vaše predstavnike hitreje kot rastejo gobe po dežju. Imate še prejšnje in tiste ki še pridejo. Imate 300 % oskrbo. Kaj še hočete.

Celo taka moč se je zbrala, da imam idejo NAREDITI REPUBLIKO V REPUBLIKI, DRŽAVO V DRAŽI, JAVNO UPRAVO V JAVNI UPRAVI, MINISTRSTVO V MINISTRSTVU, SEKRETARJA V SEKRETARJU da boste imeli možnost resnično do opozicije in koalicije delati skladno s politiko in ustavo.

IDEJA niti ni tako slaba, če jo boste plačali SLOVENCI. Jaz osebno ne morem narediti SAMA sebe v SEBI. Imam eno rit eno glavo kot vi vsi. Še s tem ne vem kaj početi in ne rabim da z menoj elektronsko upravljajo.

Nimam niti za hrano, ne za vodo, ne za telefon, ne za gorivo in ne potrebujem niti stadiona v tem momentu. Naj bo prelivanje takrat ko je nujno potrebno.

Imam pa tudi samo en CILJ: preživeti življenje v borbi za življenje. No, saj nihče noče da bi o čem drugem razmišljala. To je poslanstvo vladajočih, da razmišljajo. Stopnje vstopanja v življenje je naravni talent. Učimo svoj talent.

Ko nekdo vstopa na nižjem talentiranem nivoju, mogoče ne bo nikoli dohitel tistega bolj talentiranega. Prevara, korupcija, nelojalnost, monopol, izpirjenost , umetni trg …takrat nuja. Negativni pripomočki omogočajo pohod naprej.

Uničite vse kar je boljšega od Vas SLOVENCEV. BILI BOSTE NAJBOLJŠI. Če niste dovolj dobri NEGATIVCI v negativnem okolju trga ne morete uspeti .

PODOBNO NE BOMO USPELI konkurenčno na trgu konkurence.

To pa je okvara genetike, genetike SLOVENSKEGA NARODA. DOBILI SO MOŽNOST RAZMNOŽEVANJA, IMELI BODO NOV NAROD, NAROD KI GA DELAJO PO LASTNI VOLJI. ČAS SLOVECIZMA? Naredite nov grb, novo zastavo, nove ljudi, nove gene! Za kaj smo se borili ? Borili smo se za svobodo, razvoj, enakopravnost….

USTAVNO nam je vse to vzeto. VLADAJOČI, naredite si svoj simbol, vključite KRI SLOVENSKEGA NARODA, kako METLO, LOPATO, in vaše glave….POKAŽITE SVOJE OBRAZE, vsem SLOVENCEM.

NAJ SODI LJUDSTVO, kako bo sodila oblast sama sebi ? Ja posebni organi organ pregona za posebni kriminal NJIH SAMIH. Umetnost vladanja.

Poslednja Slovenka.


Če bom dobra …...P….
lahko bi se izobraževal tud v Lj,
pa kasnej bila zdravnica, sodnica.
za vsako napako krivila bi ljudi,
vsako stvar bi naredila celo brez ljudi.
Klicali bi me gospa,
dobila bi poštenega moža,
klicali bi me dr, mr, mag ...
Vse to, če bi bila dost dobra P ….


Pijana koza, markantna, javna ...
v svoji duši navadna p… ,
in če slučajno bi hotela kdaj dobit namesto dat…
lepotna kirurgija bi to uredila!
Za kontracepcijo nič sekirat,
če bi imela srečo, znala bom blefirati !
najti si frizerja za P brit,
pol ni mi treba nit rodit.
Ne bi tiktakala mi biološka urica.....
Če imela bi jajca in ustavni prav...
nova slovenka po ustavi






Ni komentarjev: