četrtek, 4. september 2008

Umazani komunisti

Umazani komunisti1.

Afera Patria je po tem kar vem popolna izmišljotina. In vem naslednje; Ko sem se, v času, ko je Patria dobila posel pogovarjal v bivšim majorjem JLA o tem, je za Sistemsko tehniko rekel: »Pa to su svi moji prijatelji iz JNA!«

Umazani komunisti 2.

Recimo, kakih 4 – 5 let nazaj mi je prijatelj iz gospodarstva rekel, da je srbski lobi najmočnejši v Sloveniji Zanimiva je primerjava s tem. In pri tem našteval: Janković, Drašković(Hrvoje?)….

Umazani komunisti 3.

Ko pravijo o podkupninah, me je v oči zbodlo dejstvo, da se je povsod kjer se je zahtevalo kakršenkoli dokaz, govorilo o tajnosti novinarskih virov. Novinarski vir je popolnoma nekaj drugega kakor dokaz. Je le pot do pisanja. Ali takšni pisanje temelji na dokazih ali lažeh je pa popolnoma druga stvar.

Poleg tega vsote nikakor ne ustrezajo običajni praksi pri trgovini z orožjem, ki je 5%. Zneski, ki se jih omenja bistveno bolj presegajo teh 5%.

Podkupnine se tudi ne vršijo preko bančnih računov, kar bi bil tak nesmisel, kakor da bi kurba dajala na kredit.

Podkupnina, ki ne izgleda, da je podkupnina, vendar v končni fazi to je.

Podjetje, ki je hotelo priti v Mercator, je moralo nakazati znatna sponzorska sredstva RK Krim in kupiti določeno dolžino prodajne police v Mercatorju. Če se tega ni naredilo, pač posla z Mercatorjem ni bilo.

Umazani komunisti 4.

Zelo velika človeška značilnost je, da oseba, ki je bolj omejena, je temu recipročno bolj ponosna na svojo pamet. Je pač značilnost osebkov slabega umskega potenciala, da ne marajo pameti.

Seveda ne, saj pamet ni njihova lastnost! Zato se da z njimi brezmejno manipulirati!
Tukaj se je pokazala tipična komunistična lastnost, ki obstaja, od kar obstaja komunizem.

To je, da se domače vedno zatira, tuje pa poveličuje! Zato se da z njimi brezmejno manipulirati!
Tukaj se je pokazala tipična komunistična lastnost, ki obstaja, od kar obstaja komunizem. To je, da se domače vedno zatira, tuje pa poveličuje!

Zakaj tako. Zagotovo je eden od elementov ta, da so bili že tolikokrat ujeti na laži, da jim nobeden več ne verjame – razen že prej omenjenih glupanov!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Jaz nikoli ne zaspim, če prej pod posteljo ne pogledam, če se morda kakšen komunist ne skriva spodaj. Ja, res nevarna, ta drhal.