petek, 12. september 2008

SNS

SNS je definitivno kult! Pripadniki SNS pa kup retardirancev. 

Kajti ob takih ekstremih, kot jih ima Zmago Jelinčič, je še težko verjeti, da to niso. 

Kolikor je razumeti in tako se SNS predstavlja, da naj bi bila to Slovenska Nacionalna Stranka. Naj mi kdo razloži, po kakih kriterijih je Sandra Pahić Slovenka???

Pred časom sem nekaj napisal o kultih. Ne v blogu, tem več je šlo za moje mnenje o tem pojavu, kar je bilo uporabljeno v neki diplomski nalogi. 

Moj zaključek okoli kultov je bil pogojevanje, zatiranje, nadzor! 

Vsaka misel, ki odstopa, je kaznovana s psihičnim ali fizičnim nasiljem. Pogosto pa oboje skupaj.  Kar pa ne velja za samega vodjo. V tem primeru SNS. 

Oseba, ki ni poslušna je tudi izolirana, tako čustveno kakor družbeno. Vedno za nesledenje brezpogojne poslušnosti sledi kazen, vključno z umori. 

Voditelj(i) kulta se imajo sebe za nezmotljive in njegovi podrejeni jih morajo gledati kakor bogove. (Skoraj) vedno je povezano z vero in to kakršnokoli. Še eno značilnost sem opazil in to predvsem v Sloveniji. Čaščenje in klanjanje zlu, skrito pod prevleko človečnosti in sočutja ter razumevanja ali zavzemanja za slovenstvo. 

Pojava organizacij, ki imajo značilnosti kultov v Sloveniji. 

Joga društva, navijaške skupine, nekateri internetni forumi, satanistične skupine, nekatere verske skupine, oboževalci heavy glasbe (za te tudi ne bi mogel tega trditi, ker vem od varnostnikov, da "ne delajo pizdarij"). 

Na političnem področju najbolj izstopa SNS. 

Vsem je pa skupno, da ko prideš noter, ne moreš več ven. Če se ti pa posreči, je cena zelo visoka, tudi najvišja! 

Zadeva gre tako daleč, da je neki dosmrtni zapornik(ker je pobil neko družino po ukazu vodje), ki je v SUPERMAXU, kar pomeni biti stalno sam v celici (23 ur), brez ali zelo redko kakršnega koli razvedrila, izjavil da se sedaj počuti svobodnega. Da zidovi, ki ga obdajajo, niso nič v primerjavi z ujetništvom duše, ki jo je imel, ko je bil še član kulta! 

Drugače pa take zadeve napišem malo širše in podkrepim z dokazi in primeri. V tem primeru pa lahko pogledate sliko. Predstavnica SNS ima na koncu ić. To je lep primer kulta SNS. Kajti Zmago Jelinčič ima moto oblast, denar na kakršenkoli način tudi povsem v nasprotju s samim imenom stranke, ki je SNS (Slovenska Nacionalna Stranka). 

Tukaj se tudi lepo vidi(ravnanje po trenutni modi, kar sem že napisal v enih prejšnjih prispevkov)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Se strinjam :>