nedelja, 24. julij 2011

Krščanski fundamentalist in prostozidarstvo

Ob streljanju na Norveškem naši mediji povdarjajo krščanski fundamentalizem in skrajno desnico.

Skoraj nikjer pa se ni omenilo, da je morilec Anders Behring Breivik prostozidar.

Seveda to je namenjeno ustvarjanju vtisa, kako zlobni so kristjani in kako dobra je levica. Seveda vse, da se posredno črni slovenski narod, ki je v veliki večini katoliški.

Dejstvo je tako, da je Norveška protestantska država in krščanski fundamentalizem je skoraj stalnica med protestanti - ne samo na Norveškem.

Vzroki za to so v dobesednem tolmačenju Biblije. Pri tem zelo hitro pride do izraza, da ima popolnoma vsak človek drugačen pogled na svet, kakor tudi do različnega dojemanja pisane ali govorjene besede.(Kot tudi sedaj to pisanje) :-) S tem pa posledično do dejanj, ki temu sledijo.

Kaki so motivi za dejanje Anders Behring Breivika? Osebno mislim, da se je (v njegovih možganih)začel spontan upor proti multikulturalizmu in priseljevanju, kar so dobro izkoristili "bratje prostozidarji", saj je njihov namen izbrisanje nacij.

Ko gledamo intervjuje žrtev, praktično ni videti Norvežana, temveč "dvakrat žgane" osebe, se pravi negroidnega in semitskega porekla.
Pri terorističnih napadih je največja moč boja proti temu sočutje in simpatiziranje do žrtev teh napadov, saj smo ljudje že po naravi taki, da pomagamo sočloveku v stiski.

To je tudi peklenski namen prostozidarstva, da skozi sočutje do človeka evropski staroselci sprejmemo medse ljudi drugih ras, običajev, ver in kultur. Vse to je v namenu izbrisanja nacij, ne samo bele bele, tako tudi črne in rumene. Vsi narodi se morajo zliti v enega pod enim vodstvom, nekoga, ki je včasih klesal kamen, sedaj pa ljudi.

Problem in omejenost(kot vsakega zločinca) prostozidarstva pa je v tem, da so "spregledali" človekovo dušo, duševnost in samoohranitven nagon, ki ga ima vsako živo bitje. Njihovo pojmovanje "graditeljstva" temelji na močno zastarelih postavkah, ta izhaja iz gradnje srednjeveških katedral, ko kamen enačijo s človekom.

V tem pa imajo močan problem, ki se kaže v eksperimentih multikulturizma in trenutno povdarjanja homoseksualnosti, še prej v "pravicah" žensk, črncev v ZDA, še prej v komunizmu, še prej v francoski revoluciji, še prej v ameriški revoluciji, še prej v racionalizmu(ratio = razum pamet) in razsvetljenstvu, še prej v idejah renesanse.

Po drugi strani pa je zanimivo videti, kako lahko en sam človek(sicer so za njim stali induktorji*) bele rase - nordijske dobesedno neprimerljivo naredi več, kakor kaka oseba semitske(med njih spadajo tudi arabci) ali negroidne rase.

Mnenja raznih strokovnjakov antiterorizma z naslovom dr., poreklom iz Balkana priseljenih v Slovenijo, to lepo povedo, saj ne verjamejo, da je sam pripravil ta teroristični napad.  SAM GA JE PRIPRAVIL! Induktorji pa so ga predtem obrnili v želeno smer!

* induktor(pojem iz viktimologije = nauk o žrtvah)  je tretja oseba, ki sama neposredno ne sodeluje niti kot storilec ali žrtev, vendar storilca pripravi, da stori določeno (zločinsko)dejanje.

p.s. če mislitem da bo Anders Behring Breiviku hudo tam kjer so bo znašel, (če se ga ne bo pospravilo tako ali drugače), se motite! Bratje prostozidarji bodo poskrbeli za to! Pri spremljanju tega pa lahko odkrijete zločinsko delovanje prostozidarstva.


1 komentar:

Anonimni pravi ...

No, kako lepo ta prostozidar omenja drugega prostozidarja Jelinčiča
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042461294

V Sloveniji je center prostozidarstva za sr. Evropo in Balkan in vodijo ga Srbi!