ponedeljek, 5. januar 2009

Fanti buzeranti













To ti bratje, ki so na slikah definitivno niso buzeranti. Se pa tako med seboj imenujejo. Sem pa globoko prepričan, da so prostozidarji. Ne vem, zakaj ljudje tega še niso pomislili. T.im. osovraženi Rupel se vedno "znajde" in parazitira po držvani upravi. Sedaj je celo v poziciji in opoziciji hkrati.
Sicer pa če si kdo prebere kaj na netu o prostozidarjih mu je lahko jasno in lahko postane istega prepričanja kakor jaz, da so Borut Pahor, Dimitrij Rupel, Janez Janša prostozidarji. Sicer si pa malo poglejte po forumih pa bodo zadeve glede slovenske politike takoj bolj jasne.
Za Janeza Janšo je značilno, da se je zmeraj klanjal "opoziciji". Za Dimitrija Rupla večno parazitiranje in vzbujanje pomembnosti. Čeprav je sam podoben hrošču. Borut Pahor je pa itak znan, da "je bila njegova ideja" "sestopa partije iz oblasti". Navidezno je sestopila, vendar je naredila svoje stranke. Zato se tudi ni nič spremenilo. Tipično prostozidarsko.
Pa da je še malo večja megla, se stranke združujejo, razdružujejo, se ustanavljajo forumi. Npr. 21 ali Zbor za republiko, ustanavljajo razne zbornice. Popuščajo Hrvatom. Po drugi strani imajo odločna stališča proti Hrvatom. Namerno uvažajo odpad iz Balkana!
So namreč prepričani, da so ljudje ovce in to jim zelo dobro uspeva!

Ni komentarjev: