nedelja, 25. november 2007

Frigidne ženske, leseni poslanec in impotentni Tone Fornezzi

Kak slab mesec nazaj sem v trgovini slišal naslednji pogovor: »Že tri mesece gledam po gostilnah za temi nekadilci, ki jih je kajenje toliko motilo, pa še zmeraj ne vidim nobenega.«

Na Trenjih so se ženske, katerih neobčutljivost za penis je očitna, sklicevale na to, da 20% kadilcev terorizira in vsiljuje svojo voljo 80% ostalim. Ob tem se takoj vprašaš, le zakaj so pa vsi vrtovi polni kadilcev v lokalih pa najdeš komaj kakega nekadilca?

In govorilo se je o »terorju« kadilcev veliko. Koliko od teh t.i. prosvetljenih žensk pa hodi v lokale. Zagotovo nobena! Če bi šle, bi se zagotovo srečne vračale!


Po drugi strani pa se izgovarjajo, da je ta butasti zakon sprejet zaradi zaščite zdravja zaposlenih. Ja zakaj pa se nekadilci zaposlujejo tam, kjer se ve, da se kadi????

Če še ne veste, kako prepoznaš frigidno žensko? Nikoli se ne more skoncentrirati na bistveno!

V primeru protikadilskega zakona; gospodarska škoda, povečano število bolniških, same ne hodijo v lokale, drugim pa onemogočajo. Drugim tudi onemogočajo normalno življenje. To pa zaradi nezmožnosti sprejema in dojetja penisa!

Znano je, da »ni hujšega kakor frigidna ženska na oblasti«. Preprosto, ker ne more biti dobro pofukana, jebe vse tiste, ki jih lahko. Enostavno žleht!

Ta zakon je na to takooooo lepo pokazal

»Humorist«, ki nikakor ni duhovit, Tone Fornezzi - Tof je razred zase, bi bil odličen pripomoček dobremu humoristu.
In zakaj leseni poslanec? Poslanec Ivan Grill je napovedal vztrajanje do konca. Čigavega? Ne zaveda pa se, da je zaradi takih trapastih zakonov, začela kaditi cela njegova stranska s premierjem na čelu!

3 komentarji:

Bonifacij pravi ...

Jasno je, da ni bilo nekadilcev v lokalih, ker so jih kadilci pregnali z dimom. Ne moreš pa pričakovati, da bodo takoj prvi dan nekadilci prišli v lokale.

V ostalih državah se je pokazalo, da so nekadilci napolnili lokale po nekaj mesecih.

Anonimni pravi ...

krokodil je dal eno močnejših izjav! Nekaj mesecev je že minilo pa še vedno ni nekadilcev v lokalih!

V Italiji bo veljal spremenjen zakon od novega leta. Sicer pa, ko je tukaj 2-3 stopinje je v Rimu 30.

Sicer so nekadilci tudi prej hodili v lokale, če jih je motil dim so šli drugam! Zanimivo bi bilo pa izvesti anketo, kaka je struktura gostov v lokalih!

Sem prepričan, da bi se pokazala spet kaka rdeča pogruntavščina, kjer izrazita manjšina 10% (toliko je bilo članov partije) vsiljuje svojo, res topo, pamet ostalim.

Bonifacij pravi ...

Širile so se govorice, da bodo v Italiji spremenili in omilili zakon. Od tega do danes ni nič.

Drugače pa realnost ni taka. Družba v kateri ste bili kadilci, je vedno šla v kadilske lokale, ker se nikoli niste bili pripravljeni prilagoditi ostalim in sem pa tja šli v nekadilske.